mánudagur, 9. júlí 2007

Nýir möguleikar á atvinnu???

Eftirfarandi frétt birtist á politiken.dk fyrir einhverju síðan:

"Det skulle være så naturligt, men vi er ikke gode nok - synes vi selv.

Interessen for at søge hjælp hos en sexolog er nu så stor, at der er over et års ventetid på Danmarks to sexologiske klinikker.

Det skriver gratisavisen Metroxpress.

»Det er for eksempel kvinder med manglende sexlyst eller fysiske smerter ved samleje. Det kan også være mænd med rejsningsproblemer,« siger specialist i klinisk sexologi Inge-Lise Bielecki fra Jysk Sexologisk Klinik i Randers til Metroxpress.

Familien lider
Og den lange ventetid på hjælp til sexlivet går ud over familien, mener generalsekretær Bjarne B. Christiansen fra Sex og Samfund:

»Der er slet ikke nok hjælp at hente i forhold til den stigende efterspørgsel, vi oplever. Det er alvorligt, når sexlivet skranter. For mange ender det med en skilsmisse,« siger han.

Men det er ikke bare danskere med en lægeerklæring på et seksuelt problem, der søger hjælp. Helt almindelige danskere betaler gerne for hjælp hos en alternativt uddannet terapeut.

»Det er unge par og singler, der kommer i min praksis. Folk ved for lidt om deres egen krop, og mange kvinder har aldrig fået orgasme,« siger Hope Cedercrantz, som er blandt de første 80 sexologer, der netop har gennemført et års uddannelse hos sexrådgiver Joan Ørting.

Man lærer ikke at kysse
Alle har rygende travlt med at hjælpe folk til et bedre sexliv:

»Det er en hel bølge for tiden. Folk vil gerne have et godt sexliv, men man lærer kun om prævention og kønssygdomme i skolen og fra forældre. Man lærer ikke at kysse,« siger hun til Metroxpress".

Hvað finnst þér svo um þetta mál??? Er þetta kannski rétta hillan fyrir mann???

1 ummæli:

dax sagði...

Tja, margt vitlausara hægt að taka sér fyrir hendur í lífinu :-p

kv.
konan sem grefur djúpar holur með litlu áhaldi og fyllir aftur á ný